banner
banner2
banner3

KENAPA PILIH KAMI?

Nyedhiyakake merek produk lan desain kemasan sing disesuaikan kanggo nambah nilai produk asli.

New upgrade portable water flosser

Nganyarke anyar flosser banyu portabel

● Baterei Awet 60 dina
● IPX7 Anti banyu
● Bank banyu 310ml
Hot selling electric toothbrush

Hot selling sikat untu listrik

● Baterei Awet 90 dina
● IPX7 Anti banyu
● Wol DuPont

BABAGAN AWAKE DHEWE

Donya sing cetha
Apik urip kita, luwih seneng.

Shenzhen Mlikang Technology Co., Ltd. didegake ing taun 2014, 11 taun ing industri perawatan pribadi, khusus ing flosser banyu, sikat untu listrik, piranti kecantikan lan produk perawatan pribadi.OEM / ODM kanggo atusan perusahaan ing omah lan ing luar negeri;Kita duwe departemen teknis lan laboratorium tes dhewe, uga teknologi profesional lan pengalaman R&D lan produksi praktis.Kita wis entuk luwih saka 60 teknologi kaendahan lan paten desain.Kita minangka perusahaan teknologi tinggi ing Shenzhen.Kita duwe 300 meter persegi kantor lan luwih saka 1400 meter persegi pabrik.Bisnis kita wis berkembang menyang Amerika Serikat, Eropa…

KATEGORI PRODUK

Nyedhiyakake merek produk lan desain kemasan sing disesuaikan kanggo nambah nilai produk asli.